Transformatie traject Portugal

Je wilt optimaal leven. Je wilt groeien, ontwikkelen en jouw potentieel volledig tot bloei laten komen. In vreugde en in overvloed. Gezond én vitaal.

De hele dag hou je alle ballen hoog en dat lukt je best goed, Oké soms wat zweet of de rug. Werk, privé, een leuk sociaal leven en nog sporten omdat je fit wilt blijven en er goed uit wilt zien.

Drukte, stress, vermoeidheid, hormonale disbalans, slaapproblemen en lusteloosheid hebben een steeds grotere impact op jouw leven.  Naarmate je ouder wordt vliegen de kilo's eraan.

Je zou graag weer:

  • die rust in jezelf vinden
  • een gezond gewicht hebben
  • een goede balans tussen werk en privé vinden zodat je stralend en energiek de dag door komt

“Jij bent het waard om het leven ten volle te ervaren in vrijheid en vertrouwen”

In 6 maanden begeleid ik jou persoonlijk zodat jij vol levenslust aan de touwtjes trekt. Het gaat niet alleen om afvallen….

Nee je totale gezondheid van lichaam en geest. Je mentale, spirituele, energetische en fysieke lichaam die samen ervoor zorgen dat jij optimaal functioneert en je letterlijk goed in je vel zit.

Belangrijkste vraag: Wat wil jij? Hoe ziet jouw droomleven eruit, jouw toekomst?

Samen stap voor stap werken aan jouw doelstelling. Het inzichtelijk maken hoe je daar gaat komen, wat ervoor nodig is en het belangrijkste de eerste stap zetten. Hoe moeilijk dit ook vaak is.

Kleine stemmetjes in ons hoofd die je uit je kracht halen. Ben ik wel goed genoeg, gaat mij dat wel lukken, wat zullen anderen hiervan zeggen…….

Ik help je om deze beren van de weg af te halen. Uiteraard loopt de weg van A naar B niet altijd recht of je neemt een omweg. Feit is dat je op weg gaat en je tijdens het rijden op deze weg steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Vertrouwen in het besturen van jouw auto. Dat juiste brandstof erin gooit waardoor deze steeds zuiniger en soepeler gaat rijden. En iedere keer dat jij voelt hoe goed jouw auto is dan zal het helemaal niet uitmaken dat je af en toe gas moet terug nemen. Dat je af en toe fout rijd en een andere afslag moet nemen. Nee jouw auto is daartoe in staat. Al moet het via Rome naar Parijs rijden.

Eenmaal op jouw eindbestemming van jouw doel… Wat dan?

“Genieten” van jouw mijlpaal!!!!

Misschien zijn er dan weer nieuwe bestemmingen waar je naartoe wilt. Gelukkig heb je tegen die tijd zoveel vertrouwen in het besturen van jouw auto dat iedere bestemming die je dan wilt bezoeken gerealiseerd word. Niets kan jou tegenhouden. Je bent..

✓ vol zelfvertrouwen

✓ energiek

✓ lichter

✓ doet datgene waar je gelukkig van wordt

✓ bepaal jouw route

Maar hoe kom ik nu aan deze fantastische auto? Nou laat ik je dat vertellen. Die heb je al! Jouw lichaam is jouw auto met alle opties die je maar kunt bedenken. Feit is dat je dit moet gaan zien en voelen.

Ik kan je daarbij helpen. De gebruiksaanwijzing zijn die jij bent kwijtgeraakt.

In dit traject, inclusief Transformatie Retreat in Portugal, begeleid ik je op weg naar meer vrijheid, vertrouwen en voldoening. Vrij van fysieke en mentale pijn die jou belemmeren om helemaal jij te zijn.

Je gaat met een vastomlijnd stappenplan richting een helder gesteld doel. In dit programma leren wij jou dit stappenplan in jouw eigen leven toe te passen. Wat je ook wilt in dit leven; het is van jou!

Samen pakken we de onderliggende oorzaak van jouw klachten aan en veranderen we ze. Je staat weer aan het roer van jouw leven. Weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou.

De levenslust die je vroeger had weer terug in je leven brengen. Via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven.

Carola is therapeut en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In haar werk helpt zij vrouwen en mannen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door lifestyle-coachingsprogramma’s en Retreats in Portugal waarin zij laat ervaren dat zijzelf een enorme invloed op hun gezondheid en welbevinden hebben.

COMPLEET TRAJECT

  • Persoonlijk gezondheidsadvies, en voedingsplan afgestemd op jouw doel en wensen.
  • 6-daagse Energy Retreat in Portugal (maximaal 8 deelnemers)
  • Zoomsessies na terugkomst
  • Continue mogelijkheid voor support en begeleiding
  • Een compleet begeleidingstraject waarin je daadwerkelijk een verandering kan realiseren

Echte verandering komt tot stand door te handelen. Je kunt nog zoveel lezen en theoretische kennis opdoen, maar het zijn uiteindelijk de ervaringen en inzichten die je opdoet om daadwerkelijk vanuit liefde voor jezelf stappen te zetten.

In dit traject kun  jij je helemaal richten op jouw proces. Ervaringen op doen die nodig zijn om te groeien en jouw verlangens te realiseren. Naast jouw eigen inzet thuis geniet je een week van ultieme zorg met inspirerende gelijkgestemden om je heen.

 

Samen pakken we de onderliggende oorzaak van jouw klachten aan én veranderen we ze. Je staat weer aan het roer van jouw leven.  Weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou.

Een vastomlijnd stappenplan richting een helder gesteld doel. Wat je ook wilt in dit leven; het is van jou!

De levenslust die je vroeger had weer terug in je leven brengen. Via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven.

Data individuele sessies : in overleg in te plannen
Data Retreat: In overleg zie agenda 2022
Locatie :  Casa Costa Prata,  Nadadouro, Portugal

Aantal personen tijdens retreat : maximaal 8

Investering: € 3497 (particulier incl. btw, zakelijk ex btw).

Een compleet coachingstraject met een individuele Zoom calls vooraf en in het natraject.  Continue tussentijdse support en begeleiding. Geheel verzorgd transformatie Retreat om de balans in jouw gezondheid te herstellen. Excl. vliegticket.

Wil je weten of het traject voor jou geschikt is?

Boek een gratis intake gesprek  waarin je al jouw vragen kunt stellen.

Wanneer er van beide kanten een “ja” is, is de volgende stap  een 1-op-1 sessie op locatie (eventueel via zoom) waarin ik direct met je aan de slag ga, je helder krijgt waar jouw pijnpunten liggen en welke stappen jij kunt ondernemen om deze bij de kern aan te pakken.

Vanuit daar ga jij je transformeren naar het beste versie van jezelf, in vrijheid en gezondheid.