RESET EN LAAD JEZELF IN 1 WEEK HELEMAAL OP!

Het Energy Health Retreat in Portugal is een week waarin je echt bijkomt en een nieuwe richting aan je leven geeft. Resetten, terug in balans komen en inzicht krijgen in hoe jouw mooiste leven eruit ziet zodat je dit kan gaan manifesteren. Dit doe je in een kleine groep en volgens een uitgekiend programma.

Je hebt een bomvolle agenda en rent je de benen onder het lijf vandaan. Je werk, je gezin, je ouders, je vriendinnen, sporten… de lijst is eindeloos. Een moment echt voor jezelf heb je eigenlijk nooit. Je leeft volop, maar je lichaam heeft rust nodig en al die prikkels voor je geest helpen ook niet.

Of je zit in een heftige en emotionele periode en heb behoefte om deze achter je te laten. Je kijkt uit naar een goede afsluiting van het verleden. Je wil weer vooruit kijken, maar dit gaat niet vanzelf.

Je hebt een baken nodig, een nieuw begin.

Als je nou eens echt de tijd nam voor jezelf?

Tijd om tot rust te komen, nieuwe energie op te doen en die frisse start voor jezelf te maken. Om echt te ontspannen en je lichaam en geest te verzorgen. Los van de dagelijkse realiteit. Zodat je weer vol energie zit, weet wat je wil en weer straalt.

Zou dat jou en je omgeving niet heel veel opleveren?

✓ Een periode dat je agenda helemaal geblokt is voor jezelf

✓ Een goed ‘excuus’ om de dagelijkse sleur achter je te laten

✓ Tijd voor jezelf om weer helemaal op te laden

✓ Een reset van je lichaam en geest

✓ Een andere omgeving die je inspiratie geeft

✓ Gezond en eerlijk eten en leven

BRENG JEZELF IN BALANS EN LEEF JE MOOISTE LEVEN

DATA 2023

12-18 maart, 17-23 april, 1-7 mei, 15-21 mei, 28 mei - 3 juni, 19-25 juni,, 18-24 september, 2-8 oktober, 6-12 november, 26 november - 2 december.

Buiten de vastgestelde weken kun je ervoor kiezen om je eigen Retreat samen te stellen op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Boek jouw eigen Retreat.

Om jouw plek te reserveren vraag ik een aanbetaling van €200,-

WAT GASTEN ZEGGEN OVER DEZE WEEK

Een groei naar mildheid, dankbaarheid, zuiverheid, verdieping in mijn ‘IK’. Zon, rust, groei, ontstemmen, stilvallen, genieten, ontgiften, stralen, lachen, verruimen, mooi, prachtig, inspirerend, diepgang, uiterlijke rust, zelfacceptatie. Dank je wel voor deze unieke ervaring.

- Sabrina

Om te beginnen “dankjewel” voor deze prachtige ervaring. En jouw als mens te mogen ontmoeten. Zo fijn om zo’n oprecht warm, liefdevol en energie vol iemand te ontmoeten, en zoveel van te mogen leren. Je hebt me heel wat bijgebracht over voeding, veel inzicht gegeven,  over een andere levenswijze! De manier hoe jij in het leven kan staan, ik ga er werk van maken!!!

Ik ga met een “positieve kracht” terug naar huis“ En hopelijk zal ik dit ook zo blijven uitstralen.

- Gita
Je bent een top vrouw. Je straalt enorm veel energie en rust uit. Deze week was gewoon top. Een weekje voor mijzelf, ik ben blij dat ik het mezelf cadeau heb gedaan!
 
Ga zo verder. Hopelijk kom ik nog een keertje terug.
 
- Marleen

Het was een week vol nieuwe ervaringen, maar door jou inzet en zorg heb ik een groot stuk van mijn zorgen in Portugal kunnen achterlaten. De voorop gestelde planning gaf meermaals rust en duidelijkheid. De combinatie van rust, behandelingen en beweging was perfect. Ik kon ook zelf kiezen wat en wanneer ik wel of niet meedeed. De wandeling in de zandstorm die ik besliste alleen te maken vergeet ik nooit meer. Dank je wel voor deze mooie ervaringen.

- Wendy

Het was een week vol overwinningen, uitdagingen voor lijf & geest. Het totaalpakket geestelijk en lichamelijk hebben mij zeer goed gedaan. Dit is absoluut iets om voor iedereen aan te raden. Ieder mens heeft dit nodig en vooral “verdient” het!!!

- Karin

Wat levert een transformatie retreat in Portugal op?

BEZINNING EN INZICHT

RUST EN TIJD VOOR JEZELF

MEER ENERGIE

FRISSE START IN JE LEVEN

FITHEID EN KRACHT

LICHAAM EN GEEST ONTGIFTEN

STRALEND UITERLIJK

Ben jij toe aan een moment voor jezelf?

Voor wie is dit retreat ideaal?

Ik zou hier een lijst kunnen noemen met redenen waarom je zou moeten komen maar jij weet waarom jij die keuze maakt. Ik laat daarom graag andere aan het woord waarom zij voor deze week hebben gekozen en wat het voor ze heeft gedaan.

Ik ging deze week blanco in, wist niet wat ik kon verwachten, maar deze week overtreft al mijn verwachtingen en ik voel mij gesterkt in mijn weg naar vernieuwing.

- Conny

De retraiteweek bij jou in Portugal was fantastisch! We hebben genoten van de heerlijke gerechten, de wandelingen, de schitterende locatie, het mooie huis en de gezelligheid. Echt een aanrader! Een mooi excuus om eens lekker met een vriendin op pad te gaan. Het is fijn dat de transfer vanaf het vliegveld en terug bij de week zit inbegrepen. Ik wens je alle succes voor de toekomst.

- Elaine
Deze week is als een mooi kado voor jezelf. Je komt jezelf tegen en hebt ook mooie momenten met nieuwe mensen.
Carola je bent heel zorgzaam en lief, voelt bijna als een vriendin, mooi dat jij dit over kan brengen op de mensen en het geduld heb om naar alle verhalen te luisteren.
 
- Stella
Een zeer ontspannende week, waarin je onverwacht alle emoties loslaat zonder gene. Waar je een heel warm gevoel van begrip krijgt en zeer ontspannende massages hebt, die je tot rust brengen. Het eten tijdens de week is zeer lekker. De band met de andere deelneemsters is ook opmerkelijk tof en gezellig.
 
- Els

Een  heerlijke week gehad bij Carola in Portugal. Fijn om in een veilige omgeving tot rust te kunnen komen en bewust met lichaam en geest bezig te zijn. De massages van Laura, waarbij de nodige tranen vloeide, waren voor mij een zeer waardevolle aanvulling op de week. Het eten was elke keer weer een feest zowel qua smaak als presentatie en verzorging.

- Mieke

EEN FRISSE START, EEN RESET, EEN NIEUW BEGIN!

Waar is een Retreat goed voor? Wat levert het je op? Allemaal vragen die bij jou opkomen.

Hoeveel waarde ken jij toe aan jouw gezondheid, levensvreugde, aan jezellf als mens? Jouw lichaam is jouw vervoersmiddel. Er is geen één specifiek ding of pilletje wat zorgt dat alles gesmeerd loopt. 

We leggen een weg af, met hobbels onderweg zodra we groeien als mens. Als een auto 100.000 km gereden heeft, hoeveel onderhoudsbeurten en reparaties heeft deze al niet gehad? Hoe beter we voor onze auto zorgen hoe meer plezier we ervan beleven.

Een reset is naast het detoxen (ontgiften) van je lichaam, ook het detoxen van je geest. We zijn één geheel; lichaam, geest, energetisch- en spiritueel lichaam. Alles heeft een wisselwerking op elkaar. Niet voor niets hebben we de term ‘De zin van ziek zijn’. Achter iedere ziekte ligt ook een mentale oorzaak. Het is niet alleen de input van de verkeerde brandstof als bij een auto maar alle input mentaal en energetisch dat zorgt dat je uit balans raakt.

Geef jezelf een groot cadeau door een week voor jezelf te plannen. Uit liefde voor jezelf! Geniet van je leven! Ga even bijtanken, krijg weer zicht op jouw eigen weg. Wat  is belangrijk voor jou, wat maakt jou gelukkig? En vanuit dat standpunt weer de bestuurder worden van jouw lichaam en leven. Met volle energie en een goede gezondheid datgene te manifesteren waar jij gelukkig van wordt.

Wees eens eerlijk: Wat vind jij van mensen die goed in hun vel zitten? Stralen ze energie en goede gezondheid  uit of houden ze zich klein en terneergeslagen?  Rust en  balans is wat wij allemaal willen in het leven.

Feit is dat het allemaal bij jezelf start. De zorg vanuit zelfliefde voor je eigen gezondheid en geluk dat is niet egoïstisch. Met een health retreat breng je jezelf terug in balans zodat je jouw stralende toekomst op eigen voorwaarden en manier tegemoet kan gaan. 

 • Je lichaam leren kennen en jezelf aankijken

 • Ervaren wat gezonde voeding met je doet.

 • Informatie over voeding en goede input.

 • Leren voelen

 • Inzichten krijgen over jouw leven, je gedrag en alles wat jouw uit balans brengt.

 • Transformerende tools om jouw reis zo aangenaam mogelijk te maken

 • Lifetime switch

Een totaalpakket waarbij je door met volle energie te manifesteren gaat ervaren wat jou gelukkig maakt. Dat is het grootste cadeau wat je jezelf kan geven.

Terwijl je geniet van jouw luxe vakantie en welness, resetten en jouw lichaam herstelt optimaal.

Wat is al inclusief

 • Transfer luchthaven van Lissabon  tijden worden op het laatst aangepast aan alle deelnemers *
 • 6 nachten volpension in een gedeelde kamer of alleen
 • Culinaire Detox op basis van Vegan mild vasten met locale, organische producten.
 • Coaching in jouw gezondheid
 • 1 op 1 consult Carola
 • Een lezing over voeding
 • Tools om jouw mooiste leven te gaan manifesteren
 • Persoonlijke begeleiding in afbouw, kuur en opbouw.
 • 2 gezamenlijke activiteiten per dag bestaande uit wandelingen, yoga, mindfullness, meditatie
 • Diverse Yoga vormen en Sup
 • Wisselbaden
 • Onbeperkt gemineraliseerd water en kruiden theen
 • Reinigende Biologische voeding
 • Ayurvedische massage 90 min en Aromatouch lichaams massage 60 min (meerdere behandelingen ter plaatse te boeken)
 • Wandelexcursies naar strand en zee
 • Sessie intuitief schilderen
 • Excursie naar historisch plaatsje Obidos
 • Gebruik van (bad-) handdoeken en badjas
 • Dagelijks voetenbad
 • Zon, zee, strand, yoga & werken aan je totale gezondheid
 • Goodies, tools en info voor thuis

*Houd bij het boeken rekening met de aankomst en vertrektijd in verband met de transfer of neem contact op als je wilt weten wat de aankomst-, vertrektijden van andere deelnemers zijn. De laatste dag is er programma tot na de lunch en is de voorkeur om einde van de middag te vertrekken. Mocht je niet content zijn met de gestelde transfertijden dan kun je op eigen kosten deze zelf plannen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Data 2023

 • 12 - 18 maart
 • 17 - 23 april
 • 1 - 7 mei
 • 15 - 21 mei
 • 29 mei - 3 juni
 • 19 - 25 juni
 • 18 - 24 september
 • 2 - 8 oktober
 • 6 - 12 november
 • 26 november - 2 december

Aantal deelnemers

4 tot 8 deelnemers in de vastgelegde weken.

Wil jij alleen of samen met iemand komen buiten deze data dan is dit in overleg mogelijk

Kosten

De kosten voor jouw reset zodat jij in volle gezondheid jouw mooiste leven gaat manifesteren is een all inclusive week op basis van volpension;

kamer met 2 bezet 1700,- per persoon en een kamer alleen bezet 1999,-

Note: Bij alleen reserveren word je nooit bij een ander op de kamer ingedeeld.

Vroegboek korting tot 31 december

Boek je voor 31 december 2023 een week in 2024 dan ontvangt je 224,- korting.

.Wil je nog meer reviews of bekijken van het retreat bezoek ook onze website Retreat Portugal

GEEF JEZELF DIT GEWELDIGE CADEAU

Meld je tot 31 december aan met vroegboekkorting
Om jouw plek te reserveren vraag ik een aanbetaling van €200,-

Wat gasten zeggen

Retreat center Casa Costa Prata

Rua da Lagoa 3

2500-590 Nadadouro

Portugal

Telefoon +31 613409174

Email: info@retreatportugal.com

Wil jij weten wat ons bezighoudt, programma wijzigingen en nieuwe data volgen? Bezoek de website RETREAT PORTUGAL

Volg mij op Social media