LAAD JEZELF IN 1 WEEK HELEMAAL OP!

De Energy Retreat in Portugal is een week waarin je echt bijkomt en een nieuwe richting kan geven aan je leven. Dit doe je in een kleine groep en volgens een uitgekiend programma.

 

 

 

Je reset, laadt jezelf op en komt vol inspiratie en energie thuis.

Je hebt een bomvolle agenda en rent je de benen onder het lijf vandaan. Je werk, je gezin, je ouders, je vriendinnen, sporten… de lijst is eindeloos. Een moment echt voor jezelf heb je eigenlijk nooit. Je leeft volop, maar je lichaam kan wel wat rust gebruiken en al die prikkels voor je geest helpen ook niet.

Of je zit in een heftige en emotionele periode en heb behoefte om deze achter je te laten. Je kijkt uit naar een goede afsluiting van het verleden. Je wil weer vooruit kijken, maar dit gaat niet vanzelf.

Je hebt een baken nodig, een nieuw begin.

Als je nou eens echt de tijd nam voor jezelf?

Tijd om tot rust te komen, nieuwe energie op te doen en die frisse start voor jezelf te maken. Om echt te ontspannen en je lichaam en geest te verzorgen. Los van de dagelijkse realiteit. Zodat je weer vol energie zit, weet wat je wil en weer straalt.

Zou dat jou en je omgeving niet heel veel opleveren?

Een periode dat je agenda helemaal geblokt is voor jezelf

Een goed ‘excuus’ om de dagelijkse sleur achter je te laten

Tijd voor jezelf om weer helemaal op te laden

Een reset van je lichaam en geest

Een andere omgeving die je inspiratie geeft

Gezond en eerlijk eten en leven

BRENG JEZELF IN BALANS EN LEEF JE MOOISTE LEVEN

DATA 2023

12-18 maart, 17-23 april, 1-7 mei, 15-21 mei, 28 mei - 3 juni, 19-25 juni,, 18-24 september, 2-8 oktober, 6-12 november, 26 november - 2 december.

Buiten de vastgestelde weken kun je ervoor kiezen om je eigen Retreat samen te stellen op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Boek jouw eigen Retreat.

Om jouw plek te reserveren vraag ik een aanbetaling van €200,-

WAT GASTEN ZEGGEN OVER DEZE WEEK

Een groei naar mildheid, dankbaarheid, zuiverheid, verdieping in mijn ‘IK’. Zon, rust, groei, ontstemmen, stilvallen, genieten, ontgiften, stralen, lachen, verruimen, mooi, prachtig, inspirerend, diepgang, uiterlijke rust, zelfacceptatie. Dank je wel voor deze unieke ervaring.

- Sabrina

Om te beginnen “dankjewel” voor deze prachtige ervaring. En jouw als mens te mogen ontmoeten. Zo fijn om zo’n oprecht warm, liefdevol en energie vol iemand te ontmoeten, en zoveel van te mogen leren. Je hebt me heel wat bijgebracht over voeding, veel inzicht gegeven,  over een andere levenswijze! De manier hoe jij in het leven kan staan, ik ga er werk van maken!!!

Ik ga met een “positieve kracht” terug naar huis“ En hopelijk zal ik dit ook zo blijven uitstralen.

- Gita
Je bent een top vrouw. Je straalt enorm veel energie en rust uit. Deze week was gewoon top. Een weekje voor mijzelf, ik ben blij dat ik het mezelf cadeau heb gedaan!
 
Ga zo verder. Hopelijk kom ik nog een keertje terug.
 
- Marleen

Het was een week vol nieuwe ervaringen, maar door jou inzet en zorg heb ik een groot stuk van mijn zorgen in Portugal kunnen achterlaten. De voorop gestelde planning gaf meermaals rust en duidelijkheid. De combinatie van rust, behandelingen en beweging was perfect. Ik kon ook zelf kiezen wat en wanneer ik wel of niet meedeed. De wandeling in de zandstorm die ik besliste alleen te maken vergeet ik nooit meer. Dank je wel voor deze mooie ervaringen.

- Wendy

Het was een week vol overwinningen, uitdagingen voor lijf & geest. Het totaalpakket geestelijk en lichamelijk hebben mij zeer goed gedaan. Dit is absoluut iets om voor iedereen aan te raden. Ieder mens heeft dit nodig en vooral “verdient” het!!!

- Karin

Wat levert een retreat in Portugal op?

BEZINNING EN INZICHT

RUST EN TIJD VOOR JEZELF

MEER ENERGIE

FRISSE START IN JE LEVEN

FITHEID EN KRACHT

LICHAAM EN GEEST ONTGIFTEN

STRALEND UITERLIJK

Ben jij toe aan een moment voor jezelf?

Voor wie is dit retreat ideaal?

Ik zou hier een lijst kunnen noemen met redenen waarom je zou moeten komen maar jij weet waarom jij die keuze maakt. Ik laat daarom graag andere aan het woord waarom zij voor deze week hebben gekozen en wat het voor ze heeft gedaan.

Ik ging deze week blanco in, wist niet wat ik kon verwachten, maar deze week overtreft al mijn verwachtingen en ik voel mij gesterkt in mijn weg naar vernieuwing.

- Conny

De retraiteweek bij jou in Portugal was fantastisch! We hebben genoten van de heerlijke gerechten, de wandelingen, de schitterende locatie, het mooie huis en de gezelligheid. Echt een aanrader! Een mooi excuus om eens lekker met een vriendin op pad te gaan. Het is fijn dat de transfer vanaf het vliegveld en terug bij de week zit inbegrepen. Ik wens je alle succes voor de toekomst.

- Elaine
Deze week is als een mooi kado voor jezelf. Je komt jezelf tegen en hebt ook mooie momenten met nieuwe mensen.
Carola je bent heel zorgzaam en lief, voelt bijna als een vriendin, mooi dat jij dit over kan brengen op de mensen en het geduld heb om naar alle verhalen te luisteren.
 
- Stella
Een zeer ontspannende week, waarin je onverwacht alle emoties loslaat zonder gene. Waar je een heel warm gevoel van begrip krijgt en zeer ontspannende massages hebt, die je tot rust brengen. Het eten tijdens de week is zeer lekker. De band met de andere deelneemsters is ook opmerkelijk tof en gezellig.
 
- Els

Een  heerlijke week gehad bij Carola in Portugal. Fijn om in een veilige omgeving tot rust te kunnen komen en bewust met lichaam en geest bezig te zijn. De massages van Laura, waarbij de nodige tranen vloeide, waren voor mij een zeer waardevolle aanvulling op de week. Het eten was elke keer weer een feest zowel qua smaak als presentatie en verzorging.

- Mieke

EEN FRISSE START, EEN RESET, EEN NIEUW BEGIN!

Terwijl je geniet van jouw luxe vakantie en welnes, herstelt je lichaam optimaal. Je komt na 7 dagen helemaal opgeladen terug.

GEEF JEZELF DIT GEWELDIGE CADEAU

Meld je tot 31 december aan met vroegboekkorting

Carola is therapeut en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In haar werk helpt zij mannen en vrouwen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door lifestyle-coachingsprogramma’s waarin zij laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun gezondheid en welbevinden hebben.

KLAAR OM MEER TE ONTDEKKEN?

Maak jouw afspraak voor het gratis Health Consult