Health Analyse

Maak een selfie van je binnenkant.

icon_pill  Compleet bloedonderzoek
icon_hearth  Prikpunt bij jou in de buurt
icon chat  Persoonlijk advies over de resultaten

"Je bloed is de spiegel van. jouw gezondheid"

Wat heeft jouw lichaam nodig? Welke voedingstoffen kunnen helpen om zo optimaal mogelijk gezond te blijven? Dat is geen simpele vraag en hangt helemaal af van jouw persoonlijke gezondheidssituatie.

De Health Analyse is een kwalitatief hoogwaardig bloedonderzoek, dat maar liefst 40 markers in kaart brengt. Zo krijgen we een zeer compleet inzicht in jouw situatie en kunnen we je gericht en effectief helpen bij het verbeteren van je gezondheid.

Er wordt gekeken naar de verschillende processen in je lichaam en hoe je belangrijke organen (zoals je lever, hart en nieren) functioneren en of je bepaalde gezondheidsrisico’s loopt en hoe je status is van de belangrijkste vitaminen.

 

Eenvoudig, snel, anoniem en betrouwbaar inzicht in je gezondheid!

De Health Analyse is een medisch gevalideerd onderzoek. Dat betekent dat de uitslag volledig betrouwbaar is. Je bloed wordt anoniem afgenomen bij een prikpost bij jou in de buurt. Snel en eenvoudig.

Zo werkt de Health Analyse

Bestel jouw Health Analyse

Na bestelling ontvang je per mail de bevestiging. Wij geven de gegevens door aan het lab waarna je een uitnodiging voor bloedafname thuis ontvangt.

Prikpunt in jouw omgeving

Er zijn 800 prikposten verdeeld over Nederland dus jij kunt op maximaal 10 km van je huis of werk terecht voor afname. Het lab stelt je de dichtstbijzijnde locatie voor. Je kunt altijd in overleg voor een andere locatie kiezen.

Laat anoniem prikken

De verpleegkundige neemt je bloed af en ziet verder geen persoonlijke gegevens. Na afname gaat jouw bloed dezelfde dag nog naar het laboratorium voor analyse.

Persoonlijk en deskundig advies

De binnengekomen resultaten  worden in een beveiligde omgeving aan ons gestuurd. Wij zullen in een persoonlijk consult jouw persoonlijke situatie bespreken en de uitslag toelichten. Uiteraard krijg je deze uitslag ook persoonlijk van ons.

Jouw gezondheid op de eerste plaats

Uitgebreide medische check-up met 40 waardes.

  • Anoniem afgenomen
  • Deskundig advies

De analyses worden door een officieel ziekenhuislaboratorium uitgevoerd, dus je kunt met de uitslag altijd bij jouw eigen huisarts terecht.

KOSTEN VOOR JOUW COMPLETE ANALYSE        € 189,-

Een volledig bloedbeeld welke jouw inzicht geeft in o.a.:

  • Lever- en nierfunctie
  • Cholesterol en hartfunctie
  • Vocht balans
  • Ontstekingswaarden
  • Eventuele verstoring in de stofwisseling
  • Mogelijk bloedarmoede of diabetes
  • Belangrijkste vitaminen

Wil jij een ander onderzoek dan is dat mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen te bespreken.