Bewustwording is de eerste stap naar verandering…

Eén van de stappen om een nieuwe levensstijl aan te leren is het bewust worden wat voeding met
je doet. Door ons drukke leven zijn we vaak zo gewend om zonder aandacht te eten. We eten
bijvoorbeeld voor de televisie, achter de computer terwijl we doorwerken. Op die manier voelen we
niet meer voelen wat voeding met ons lijf doet.

Wil jij ook meer genieten van eten in plaats van het gedachteloos naar binnen schuiven en beginnen met een nieuwe levensstijl?

Hoe zou het voor jou zijn als jij…

✓ Je voor de rest van je leven niet meer bezig hoeft te zijn met je gewicht? En je weer lekker in je vel zit en vol energie?

✓ Je complimenten over je uiterlijk krijgt? En de vraag ‘wat is er met je gebeurd, wat heb jij gedaan?

✓ Je de manier hebt gevonden dat wel voor je werkt... met blijvend resultaat!

✓ Je eindelijk verlost bent van die overtollige kilo’s. De kleding die al jaren in je kast ligt weer aan kunt doen. En jou fantastisch staat.

"Let food be your medicine and medicine be your food"

Miss Health Reset pakt de specifieke oorzaken van de vermoedelijke disbalans in jouw lichaam aan. Daarbij zetten we voeding in als medicijn. Ons gepersonaliseerde voedingsplan verbetert je stofwisseling en herstelt je hormoonbalans. Hierdoor zet jouw lichaam de voeding om in energie in plaats van in vet. Zo krijg je je lichaam weer in balans en val je af. Gezond, verantwoord en met blijvend resultaat.

Wil jij die Lifestyle switch?

Welke invloed heb je zelf op je gezondheid?

Je lichaam krijgt elke dag behoorlijk wat uitdagingen te verwerken. In kwantiteit en kwaliteit. Het wordt zwaar belast en overtollige afvalstoffen worden opgeslagen in jouw vetcellen. Je ervaart kwaaltjes die je wegwuift door het ouder worden of ziektes hebben zich al aangediend.

Mogelijke uitdagingen voor jou zijn:

 • roken
 • alcohol
 • het eten van bewerkte voedingsmiddelen
 • suikers die je tot je neemt
 • overmatige stress die je dagelijks ervaart
 • onverwerkte trauma's uit je verleden kosten je energie
 • de stijgende luchtverontreiniging
 • medicatie
 • de niet natuurlijke huidverzorging die je op je lijf smeert

Wat doen wij

Miss Health Reset laat jouw je zelfhelend vermogen van jouw lichaam aanspreken. Geeft je adviezen voor gevarieerde maaltijden met als basis gezonde voeding. Voeding die op iedere markt of supermarkt verkrijgbaar is. Daar komen dus geen shakes, pillen en poeders aan te pas. Ook doen we niet aan calorieën tellen.

Met de juiste combinatie, hoeveelheid en frequentie van eten creëer je een gezond gewicht. Bij tekorten aan vitamine en mineralen vullen wij deze aan. Je weerstand verbetert, waardoor gezondheidsklachten en kwaaltjes afnemen of verdwijnen.

Over Carola

Ik ben een gezondheidsexpert en begeleid vrouwen naar een optimaal leven. Door het ervaren van een hoge prestatiedruk zijn ze vaak moe, ervaren slaapproblemen en merken dat hun gewicht toeneemt. Via het volgen van mijn programma’s beleven ze een totale reset. Het zijn voortaan krachtige, energieke vrouwen die zelfbewust hun leven vormgeven waardoor zij weer rust in zichzelf ervaren.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na basis geneeskunde ben ik mij gaan specialiseren in Orthomoleculaire-, Ayurvedische-, en Chinese geneeskunde omdat de oorzaak achter de kwaal de basis van genezing is.

Carola-Sprengelmeijer-lang

Het lichaam bestaat niet alleen uit lichaam en geest maar ook uit een spiritueel en energetisch lichaam. Als therapeut en coach bij Miss Health Reset begeleid ik vrouwen om op alle vlakken in balans te komen zodat zij zich weer echt fit voelen en weer met passie in het leven staan. Ik ben een topexpert in wat ik doe met 25 jaar opleiding en training op het gebied van geneeskunde, bewustzijn en coaching.

Wat ik de afgelopen tien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als therapeut en coach is dat stress, een druk bestaan in combinatie met een genoten voedingspatroon uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten als vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen, hormonale onbalans of buikklachten.

Daar waar je met je hoofd geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie het als mijn missie om vrouwen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht zodat zij aan hun eigen roer staan van optimaal leven.

Gedurende mijn leven, ben ik altijd op zoek geweest naar evenwicht en de beste versie van mezelf. Ik wilde balans tussen mijn talenten, werk en privé, ratio en emotie, inspanning en ontspanning, ontwikkeling en acceptatie. Inmiddels voel ik mij de beste versie van mezelf.

Dit is waar ik in mijn werk naar streef en wil doorgeven zodat ook jij de beste versie van jezelf kan zijn en je aan je eigen roer van je leven staat.

Het is vanuit deze missie dat het Feed Your Energy programma heb opgezet speciaal voor vrouwen die optimaal willen leven en er fantastisch uit willen zien.

WAT LEVERT HET 'FEED FOR ENERGY' PROGRAMMA MIJ OP?

 • Je optimaliseert je gezondheid en versterkt hiermee je immuunsysteem. Dit betekent dat kwalen afnemen en je rust gaat ervaren.
 • Je krijgt een gezond gewicht dat bij je past en voelt je weer lekker in je vel. Voortaan ga jij zelfverzekerd de deur uit.
 • Je stofwisseling herstelt zich waardoor hormonale- en darmklachten afnemen.
 • Je ervaart zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak meer energie. Dit is fantastisch want je kunt dit nu stoppen in datgene wat jou echt gelukkig maakt.
 • De conditie van je huid gaat aanzienlijk vooruit. Je ziet er weer stralend uit
 • Het verbetert je spijsvertering doordat je darmen zich kunnen herstellen
 • Je neemt voedingsstoffen als vitamines en mineralen beter op. Dit heeft als effect dat je stofwisseling nog beter gaat functioneren.
 • Mocht je last hebben van laaggradige ontstekingen, dan nemen die af
 • Je herstelt je hormonale balans waardoor overgangsklachten verminderen of zelfs verdwijnen.
 • Je laat emotionele ballast los en dit geeft je een vrijer gevoel, meer vitaliteit en energie om optimaal te leven.

"Investeer in je gezondheid, mét levenslang resultaat"

Uiteraard help ik jou door dit hele proces en neem daarbij zoveel mogelijk uit handen. Feed your Energy is een 3 maanden programma die zich richt op een gezonde leefstijl. Een leefstijl waarbij jij nooit meer op dieet hoeft en je automatisch preventief aan je gezondheid werkt.

Wat houd het programma in?

✓Samen zetten we je verleden, huidige situatie, jouw wensen en doelen op een rij. Je ervaart diepe inzicht in jouw eetpatroon en levensstijl.

✓ Een uitgebreide bloedanalyse om je gericht en effectief te helpen bij het verbeteren van je gezondheid. Er wordt gekeken naar de verschillende processen in je lichaam en hoe je belangrijke organen (zoals je lever, hart en nieren) functioneren en of je bepaalde gezondheidsrisico’s loopt en hoe je status is van de belangrijkste vitaminen.

✓ Een persoonlijk voedingsplan met het beste bij jouw passende voedingspatroon.

✓ Praktische informatie, voorbeeld maaltijden, lijst met geschikte voedingsbronnen en recepten. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je eigen voorkeur in te brengen.

✓ Vitamine en mineralen advies.

✓ Altijd mogelijkheid tot vragen via whatsapp of mail.

✓ Follow-up coaching call 6 x 30 minuten

Roze Desserts Recept eBook Omslag

"Your DESIRE to change must be GREATER than your desire to stay the SAME"

Door het veranderen van je voedingspatroon versterk je je immuunsysteem, nemen klachten af of verdwijnen helemaal en ervaar je die fantastische energie.
Je ervaart meer rust en ruimte in zowel je lichaam als hoofd. Je zelfvertrouwen neemt toe nadat je de eerste overtollige kilo’s kwijt bent.
Uiteraard geef ik tips voor kleine veranderingen die jij kunt maken in je levensstijl. Ik snap als geen ander dat je wil stralen en energie in dingen wilt stoppen waar je gelukkig van wordt.

Onze unieke aanpak

Van de eerste kennismaking tot het aan de slag gaan met je persoonlijke voedingsplan, dit zijn de belangrijkste fasen van ons programma:

In 4 stappen naar je eigen succes verhaal

Gratis Health Consult waarin wij al jouw vragen beantwoorden.

Na aanmelding gaan wij jouw bloed analyseren

Deskundig advies en je gaat aan de slag met jouw persoonlijke programma.

Persoonlijke  1op 1 coaching tijdens het programma.

Wat anderen zeggen...

1

Na een hele stressvolle periode met scheiding en verhuizing is mijn voeding echt op de laatste plaats gekomen. Ik zat in een mega dip en wist even niet meer hoe verder. Ik ben zo blij dat Carola mij heeft geholpen. Wat een paar aanpassingen in mijn leven mij heeft opgeleverd is onbetaalbaar.

Diana G

2

Eigenlijk mijn hele leven al last van mijn darmen gehad en daardoor problemen met mijn gewicht. Toen er ook nog reuma bij kwam werd het tijd om verder te zoeken. Orthomoleculair word er totaal anders naar mijn klachten gekeken. Waar ik nooit had gedacht volledig te kunnen functioneren blijkt het tegendeel waar. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gemaakt!

Margot vd S

Investering

De investering voor dit complete programma is € 897,-

Een investering in:

 • Lifestyle met levenslange waarde
 • Je hoeft niet meer op dieet
 • Je krijgt een gezond gewicht
 • Je staat weer aan. het roer van vitaal leven
Liever betalen in 3 termijnen? Dat kan! Stuur me dan een mail om dit aan te vragen.

Veelgestelde Vragen

Verandering begint bij jezelf waar je zelf verantwoordelijkheid voor neemt. Uiteraard krijg je begeleiding en staan wij klaar om jou te ondersteunen en al jouw vragen te beantwoorden. Samen komen we tot succes.

Wat levert het je op:

 • Je optimaliseert je gezondheid en versterkt hiermee je immuunsysteem
 • Je krijgt een gezond gewicht dat bij je past en voelt je weer lekker in je vel.
 • Je stofwisseling herstelt zich waardoor klachten afnemen
 • Je ervaart zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak meer energie
 • De conditie van je huid gaat aanzienlijk vooruit. Je ziet er weer stralend uit
 • Het verbetert je spijsvertering doordat je darmen zich kunnen herstellen
 • Je neemt voedingsstoffen als vitamines en mineralen beter op
 • Mocht je last hebben van laaggradige ontstekingen, dan nemen die af
 • Je herstelt je hormonale balans waardoor je je beter in je vel zit
 • Je laat emotionele ballast los en dit geeft je een vrijer gevoel, meer vitaliteit en energie

Jouw bloed is de spiegel van jouw gezondheid. Een bloedonderzoek kan vroegtijdig risico's signaleren die wellicht nu nog niet schadelijk zijn voor je lichaam, maar misschien later wel. 

We zien hoe je belangrijkste lichaamsprocessen en organen functioneren en hoe het is gesteld met de belangrijkste vitamines.

Dit is de manier om inzicht te krijgen in je gezondheid en direct met je kostbaarste bezit aan de slag te gaan.

Nee het is geen dieet in de traditionele zin, maar een omschakeling in je voedingspatroon. Met het programma wordt je stofwisseling en hormoonhuishouding weer in balans gebracht.

Het plan wordt samengesteld op basis van jouw doelen en de behoefte van je lichaam. Hierdoor ontwikkel je een eetpatroon welke je levenslang kunt blijven uitvoeren.  Je krijgt hierdoor een gezond gewicht en verbetert je algehele gezondheid.

Het voedingsplan bevat complete en praktische informatie over het voedingspatroon welke het beste bij jou past. 

Op basis van jouw doel, bewezen voedingsregels en relevante persoonlijke kenmerken. Daarin wordt meegenomen: wat je met voeding bereikt, geslacht, leeftijd, activiteitenniveau en de mogelijkheid om uw eigen voorkeur als veganistisch in te brengen.

Jouw persoonlijke plan bestaat uit een voedingsadvies, menu voorbeelden en aanvullende regels om het tot een lifestyle te maken.

Dat kan zeker! Alle producten die op jouw voedingsmiddelen lijst staan zijn natuurlijke en gezonde producten die gewoon verkrijgbaar zijn in de supermarkt.

Je kunt koken volgens je eigen voedingsplan en voor de rest van het gezin indien gewenst de maaltijd uitbreiden.

Blijkt er uit de resultaten van het bloedonderzoek ernstige tekorten te zijn  dan is het zinvol om een supplement te nemen.

Voor mij geldt dat de basis de voeding is en bij (ernstige) tekorten aanvullen met een supplement. Uiteraard in overleg met jou.