Bewustwording is de eerste stap naar verandering…

Je wilt optimaal leven. Je wilt groeien, ontwikkelen en jouw potentieel volledig tot bloei laten komen. In vreugde en in overvloed. Gezond én vitaal.

De hele dag hou je alle ballen hoog en dat lukt je best goed, Oké soms wat zweet of de rug. Werk, privé, een leuk sociaal leven en nog sporten omdat je fit wilt blijven en er goed uit wilt zien.

Drukte, stress, vermoeidheid, hormonale disbalans, slaapproblemen en lusteloosheid hebben een steeds grotere impact op jouw leven.  Naarmate je ouder wordt vliegen de kilo's eraan.

Eén van de stappen om een nieuwe levensstijl aan te leren is het bewust worden wat voeding met
je doet. Door ons drukke leven zijn we vaak zo gewend om zonder aandacht te eten. We eten
bijvoorbeeld voor de televisie, achter de computer terwijl we doorwerken. Op die manier voelen we
niet meer voelen wat voeding met ons doet.

Hoe zou het voor jou zijn als jij…

✓ Je voor de rest van je leven niet meer bezig hoeft te zijn met je gewicht? En je weer lekker in je vel zit en vol energie?

✓ Je complimenten over je uiterlijk krijgt? En de vraag ‘wat is er met je gebeurd, wat heb jij gedaan?

✓ Je de manier hebt gevonden dat wel voor je werkt... met blijvend resultaat!

✓ Je eindelijk verlost bent van die overtollige kilo’s. De kleding die al jaren in je kast ligt weer aan kunt doen. En jou fantastisch staat.

✓ Je alleen dat doet waar jij gelukkig van wordt en van je passie je werkt maakt.

"Create the life you want, because you can"

Miss Health Reset pakt de specifieke oorzaken van de vermoedelijke disbalans in jouw lichaam aan. Daarbij zetten we voeding in als medicijn. Ons gepersonaliseerde voedingsplan verbetert je stofwisseling en herstelt je hormoonbalans. Hierdoor zet jouw lichaam de voeding om in energie in plaats van in vet. Zo krijg je je lichaam weer in balans en val je af. Gezond, verantwoord en met blijvend resultaat.

Welke invloed heb je zelf op je gezondheid?

Je lichaam krijgt elke dag behoorlijk wat uitdagingen te verwerken. In kwantiteit en kwaliteit. Het wordt zwaar belast en overtollige afvalstoffen worden opgeslagen in jouw vetcellen. Je ervaart kwaaltjes die je wegwuift door het ouder worden of ziektes hebben zich al aangediend.

Mogelijke uitdagingen voor jou zijn:

 • roken
 • alcohol
 • het eten van bewerkte voedingsmiddelen
 • suikers die je tot je neemt
 • overmatige stress die je dagelijks ervaart
 • onverwerkte trauma's uit je verleden kosten je energie
 • de stijgende luchtverontreiniging
 • medicatie
 • de niet natuurlijke huidverzorging die je op je lijf smeert

Wat doet het persoonlijke traject

Ik begeleid je op weg naar meer vrijheid, vertrouwen en voldoening. Vrij van fysieke en mentale pijn die jou belemmeren om helemaal jij te kunnen zijn.

Jij gaat het zelfhelend vermogen van jouw lichaam aanspreken. Ik geef je persoonlijke adviezen met als basis gezonde voeding. Voeding die op iedere markt of supermarkt verkrijgbaar is. Daar komen dus geen shakes, pillen en poeders aan te pas.

Met de juiste combinatie, hoeveelheid en frequentie van eten creëer je een gezond gewicht. Bij tekorten aan vitamine en mineralen vullen wij deze aan. Je weerstand verbetert, waardoor gezondheidsklachten en kwaaltjes afnemen of verdwijnen.

 

Over Carola

Ik ben een gezondheidsexpert en begeleid vrouwen naar een optimaal leven. Door het ervaren van een hoge prestatiedruk zijn ze vaak moe, ervaren slaapproblemen en merken dat hun gewicht toeneemt. Via het volgen van mijn programma’s beleven ze een totale reset. Het zijn voortaan krachtige, energieke vrouwen die zelfbewust hun leven vormgeven waardoor zij weer rust in zichzelf ervaren.

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Na basis geneeskunde ben ik mij gaan specialiseren in Orthomoleculaire-, Ayurvedische-, en Chinese geneeskunde omdat de oorzaak achter de kwaal de basis van genezing is.

Het lichaam bestaat niet alleen uit lichaam en geest maar ook uit een spiritueel en energetisch lichaam. Als therapeut en coach bij Miss Health Reset begeleid ik vrouwen om op alle vlakken in balans te komen zodat zij zich weer echt fit voelen en weer met passie in het leven staan. Ik ben een topexpert in wat ik doe met 25 jaar opleiding en training op het gebied van geneeskunde, bewustzijn en coaching.

Wat ik de afgelopen tien jaar heb mogen ervaren in mijn werk als therapeut en coach is dat stress, een druk bestaan in combinatie met een genoten voedingspatroon uiteindelijk ziekmakend kunnen zijn en zorgen voor klachten als vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen, hormonale onbalans of buikklachten.

Daar waar je met je hoofd geen nee meer kunt zeggen, gaat je lichaam het voor je doen. Ik zie het als mijn missie om vrouwen te begeleiden om zowel fysiek als mentaal gezond te blijven. Met zorg en aandacht zodat zij aan hun eigen roer staan van optimaal leven.

Gedurende mijn leven, ben ik altijd op zoek geweest naar evenwicht en de beste versie van mezelf. Ik wilde balans tussen mijn talenten, werk en privé, ratio en emotie, inspanning en ontspanning, ontwikkeling en acceptatie. Inmiddels voel ik mij de beste versie van mezelf.

Dit is waar ik in mijn werk naar streef en wil doorgeven zodat ook jij de beste versie van jezelf kan zijn en je aan je eigen roer van je leven staat.

Het is vanuit deze missie dat het Feed Your Energy programma heb opgezet speciaal voor vrouwen die optimaal willen leven en er fantastisch uit willen zien.

WAT LEVERT HET TRAJECT MIJ OP?

 • Inzicht in jouw leven en hoe jij weer aan je eigen roer kan staan.
 • Je optimaliseert je gezondheid en versterkt hiermee je immuunsysteem. Dit betekent dat kwalen afnemen en je rust gaat ervaren.
 • Je krijgt een gezond gewicht dat bij je past en voelt je weer lekker in je vel. Voortaan ga jij zelfverzekerd de deur uit.
 • Je stofwisseling herstelt zich waardoor hormonale- en darmklachten afnemen.
 • Je ervaart zowel op geestelijk als op lichamelijk vlak meer energie. Dit is fantastisch want je kunt dit nu stoppen in datgene wat jou echt gelukkig maakt.
 • De conditie van je huid gaat aanzienlijk vooruit. Je ziet er weer stralend uit
 • Het verbetert je spijsvertering doordat je darmen zich kunnen herstellen
 • Je neemt voedingsstoffen als vitamines en mineralen beter op. Dit heeft als effect dat je stofwisseling nog beter gaat functioneren.
 • Mocht je last hebben van laaggradige ontstekingen, dan nemen die af
 • Je herstelt je hormonale balans waardoor overgangsklachten verminderen of zelfs verdwijnen.
 • Je laat emotionele ballast los en dit geeft je een vrijer gevoel, meer vitaliteit en energie om optimaal te leven.

"Investeer in je gezondheid, mét levenslang resultaat"

Uiteraard help ik jou door dit hele proces en neem daarbij zoveel mogelijk uit handen.

In dit persoonlijke traject begeleid ik je op weg naar meer vrijheid, vertrouwen en voldoening. Vrij van fysieke en mentale pijn die jou belemmeren om helemaal jij te kunnen zijn. Samen pakken we de onderliggende oorzaak van jouw klachten aan én veranderen we ze. Je staat weer aan het roer van jouw leven.  Weer doen en laten wat daadwerkelijk goed en kloppend is voor jou. De levenslust die je vroeger had weer terug in je leven brengen. Via die weg breng je geluk, gezondheid, plezier en voldoening in jouw leven.

Wat houdt het programma in?

✓Samen zetten we je verleden, huidige situatie, jouw wensen en doelen op een rij. Je ervaart diepe inzicht in jouw eetpatroon en levensstijl.

✓ Een uitgebreide bloedanalyse om je gericht en effectief te helpen bij het verbeteren van je gezondheid. Er wordt gekeken naar de verschillende processen in je lichaam en hoe je belangrijke organen (zoals je lever, hart en nieren) functioneren en of je bepaalde gezondheidsrisico’s loopt en hoe je status is van de belangrijkste vitaminen.

✓ Een persoonlijk voedingsplan met het beste bij jouw passende voedingspatroon.

✓ 6 maanden persoonlijke begeleiding om jouw switch te maken zodat je het leven ten volle ervaart.

✓ Praktische informatie, voorbeeld maaltijden, lijst met geschikte voedingsbronnen en recepten. Uiteraard heb je de mogelijkheid om je eigen voorkeur in te brengen.

✓ Vitamine en mineralen advies aan de hand van bloedwaardes

✓ Altijd mogelijkheid tot vragen via Whatsapp of mail.

✓ Follow-up 6x 1 op 1 coaching op locatie of online

Roze Desserts Recept eBook Omslag

"Your DESIRE to change must be GREATER than your desire to stay the SAME"

Door het veranderen van je voedingspatroon versterk je je immuunsysteem, nemen klachten af of verdwijnen helemaal en ervaar je die fantastische energie.
Je ervaart meer rust en ruimte in zowel je lichaam als hoofd. Je zelfvertrouwen neemt toe nadat je de eerste overtollige kilo’s kwijt bent.
Uiteraard geef ik tips voor kleine veranderingen die jij kunt maken in je levensstijl. Ik snap als geen ander dat je wil stralen en energie in dingen wilt stoppen waar je gelukkig van wordt.

In 4 stappen naar je eigen succes verhaal

Van de eerste kennismaking tot het aan de slag gaan met je persoonlijke traject, dit zijn de belangrijkste fasen:

Wat anderen zeggen...

Investering

De investering voor dit complete programma is € 1897,-

Een investering in:

 • Gezonde lifestyle met levenslange waarde
 • Je hoeft niet meer op dieet
 • Je staat weer aan. het roer van een optimaal en vitaal leven