KLAAR VOOR EEN RESET?

PLAN  ONLINE JE GRATIS HEALTH CONSULT

Wat anderen zeggen...

Ik had me ingeschreven voor het transformatie programma maar ik kreeg zoveel meer! Jouw persoonlijkheid, liefde voor het vak, jouw liefde voor mensen en healthy food maken alles tot een top geheel!
Ik ben ontzettend dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen, dat ik deel heb mogen uitmaken van jouw beleving.
Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe dit voor mij absoluut een keerpunt in mijn leven is.
Dank je wel!
 

Als ondernemer ervaar ik vaak druk om hard te werken waarbij eten regelmatig een snelle hap tussendoor is en sporten zeldzaam is. Soms is de stress me te veel. Ik was echt aan verandering in mijn leven toe. Toen ik las wat jouw programma voor je kan betekenen, dacht ik, “dat wil ik ook”, het heeft mijn leven veranderd en daar ben ik zo blij om.

Een zwaar en verhelderend programma wat mij ver uit mijn comfortzone heeft gehaald.  De persoonlijke aandacht en ondersteuning precies op de momenten dat het nodig was heeft mij enorm geholpen. Ik ben blij dat ik dit proces ben aangegaan met mijzelf. Wat een life changer!

Wat een bijzondere reis! Alles is met liefde samengesteld met de overtuiging dat het goed is. En ja, dit was precies wat ik nodig had om de omslag in mijn leven te kunnen maken.

Carola is therapeut en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In haar werk helpt zij vrouwen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door lifestyle-coachingsprogramma’s waarin zij vrouwen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun gezondheid en welbevinden hebben.

NIEUWSBRIEF

Geen blog of aanbieding meer missen? Maak stappen en leer jezelf begeleiden door iedere maand de inspirerende blogs van Miss Health Reset te ontvangen.